KIRIKKALE / DELİCE - Delice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Delice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
FATİH MAH. TOKİ 3 SK. DELICE MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 1 DELİCE / KIRIKKALE
Vizyon
AHLAKLI, DÜRÜST, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAYGILI, BİLİMSEL GELİŞMELERE AÇIK BİREYLER YETİŞTİRMEK
Misyon
MİLLİ EĞİTİMİN TEMEL AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA, ÖĞRENMENİN KALİTESİNİ ARTIRAN, ÖĞRENCİLERİN KABİLİYETLERİNE VE İHTİYAÇLAINA UYGUN BİR EĞİTİM ORTAMI HAZIRLAYAN; KENDİSİNİ İFADE EDEBİLEN VE SORGULAYAN, BİLGİYE ULAŞMANIN YOLLARINI ÖĞRENMİŞ, ÇEVRE TARAFINDAN ÖRNEK GÖSTERİLEN, GELİŞEN TEKNOLOJİYE AYAK UYDURABİLEN, YÜKSEK ÖĞRENİME HAZIR BİREYLER YETİŞTİREN BİR KURUM HALİNE GELMEK.
Başlama=08:20 Bitiş =16:45
Kalorifer(Kömür)
Servisle
Yerleşim Yeri
İlçemiz Kırıkkale, Yozgat, Çorum ve Çankırı illerine sınır, Kırıkkale İline 54 Km uzaklıkta Ankara-Samsun karayolu üzerine kurulmuş bir ilçedir. Okulumuz ise Ankara -Samsun anayolu kenarında olup, ilçe merkezine yaklaşık olarak 3 km uzaklıktadır.
Kırıkkale il Merkezine 54 Km Delice İlçe Merkezine 3 Km