KIRIKKALE / DELİCE - Delice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, Büyük Türk milleti için her anı kahramanlıklarla dolu bir destandır. Bizlere bu toprakları vatan kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu vatan uğruna canlarını feda eden kahraman ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Ankara gezimizde önce ULu Önder'i ziyaret ettik. Rehberimiz eşliğinde Ankara'yı yakından tanıdık, Kurtuluş Savaşı'nda ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda Ankara'nın ne kadar önemli bir rol oynadığını daha iyi anladık.

ÇEDES KARİYER GÜNLERİ

Ock

Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında Mangala Turnuvası düzenlendi. Her kademe kendi arasında yarıştıktan sonra çıkan birincilerle çeyrek final, yarı final maçları yapıldı. Finalde ipi göğüsleyen Kamil Emre Uyan isimli öğrencimiz oldu. Kendisini tebrik ediyor; turnuvaya katılan, emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında okulumuzda Bilgi Yarışması düzenlendi. Soruları öğretmenlerimizce hazırlanan yarışmaya tüm öğrencilerimizin katılımı sağlandı. Haftanın ilk gününü keyifli ve öğretici etkinliğimizle  tamamladık.

ÇEDES Projesi Kapsamında Kariyer Günleri Etknliğimizin İlkini Gerçekleştirdik.

Kırıkkale Üniversitesine Gezi Düzenlendi.

Kas

Ayın konusu "sorumluluk ve özdenetim" doğrultusunda öğrencilerimize çevre temizliğinin önemi hatırlatıldı. Sorumluluk bilinci geliştirmek için öğrencilerimizle okul bahçemizi temizledik. Etkinliğe katılan 11/B sınıfı öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

2023-2024 eğitim öğretim sezonunun ilk veli toplantısını gerçekleştirdik. Böylece velilerimiz ile öğretmenlerimiz tanışmış ve birbirleri ile iletişim kanalları kurmuş oldu. Velilerimize okul kuralları ve imkanları tanıtıldı. Okul aile birliği başkanı seçimi yapıldı. Karşılıklı olarak beklentiler ve öğrenciler için daha iyi bir eğitim ortamı oluşturmak için beraber neler yapılabileceği konularında görüşüldü.